Kymmenen vuoden profiilikuvahaaaste

Blogeissa on kiertänyt viime aikoina Facebook-profiilikuvahaaste. Siinä ihmiset on haastettu käymään 10 vuoden ajalta läpi profiilikuviaan ja julkaisemaan niitä. Katsoin, että mulla on ollut 25 eri profiilikuvaa, mutta en viitsinyt jokaista niistä käymään läpi. Valitsin kuvia tasaisesti eri vuosilta, kertoen samalla vähän, että missä elämäntilanteessa olen kunkin kuvan aikaan ollut. Noiden kuvien välissä olen kasvanut 17-vuotiaasta räkänokasta 28-vuotiaaksi perheenisäksi.

Vuonna 2007:
fb 1
Semmonen.

Kuvassa on itseasiassa vielä 17-vuotias lukiolais-Jesse. Muistan, että tuo kuva on otettu kesällä 2007, kun olimme perheen kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Täpötäysi kahvila ja siellä käytiin kuvaamassa ihmisjoukon keskellä, minä polvillani maassa ja siskoni Jenna kyykyssä. Yksi kuva ja äkkiä karkuun. Silloin Irc-Galleria oli kova juttu ja tuo kuva päätyi sinne mun profiilikuvaksi. Kun vuotta myöhemmin liityin Facebookiin, oli luonnollista ottaa vanha profiilikuva käyttöön myös FB:n puolella.

2008:
fb 3
Ylioppilasjuhlistani. Ikää 18. Nyt, kun kattoo vanhoja kuvia, niin miksi ihmeessä mulla piti olla tuollainen hiustyyli? 😀

2009:fb 2009

Armeijavuosi. Lähdin armeijaan tavoitteenani olla korkeintaan puoli vuotta, mutta lopulta vuoden siellä vietin. Jälkeenpäin, kun sitä kokonaista vuotta miettii, nousee yksi asia mieleen: Miksi en osannut nauttia tuosta vuodesta enempää? Hieno vuosi, hienoja muistoja.

2011:fb 5

Reissu kavereiden kanssa Saksaan. Ikää 22. Elettiin aikaa ennen Starbucksia Suomessa, joten kun ulkomaille lähdettiin, piti poseerata Starbucks-kahvikuppi kädessä, niin että logo näkyy mahdollisimman hyvin. Edellisenä syksynä olimme muuttaneet lapsuudenystäväni Jarin kanssa Lahteen. Siellä vasemmalla kädellä opiskeluja (lue: hengailua).

2012:
fb 6
Juhannus Helsingissä. Ajelimme kavereiden kanssa ympäri Helsinkiä juhannuspäivänä ja sattumalta löysimme Eirassa ”Pihlajakadun”. Tottakai true salkkarifani halusi saada tilanteesta kuvan.

2012:
fb 7
Asuttiin ystäväni Jarin kanssa toisessa yhteisessä kodissamme Lahden ydinkeskustassa. Moni ei varmaankaan tiedä, mutta olen joskus aikoja sitten valmistunut kokiksi. Niitä taitoja verestin ja kokkasin itselleni vähintään yhden Michelin-tähden arvoista safkaa. Tottakai kuva siitä ja facebookin profiilikuvaksi, että tytöt tykkää.

2013:
fb 9
Ikää 24. Ostin uuden puhelimen ja tutustuin ensimmäistä kertaa Instagramiin, tai ainakin kuvasta päätellen Instagramin filttereihin. Filtterit oli valittu niin, että ne korostivat sinisiä silmiä. 😀

2014:
fb 10
2014 vuoden ensimmäinen päivä. Tuona vuonna aloitin opiskelut Helsingissä ja seurustelu yhden kuuman helsinkiläistytön kanssa syveni. Myöhemmin tuosta samaisesta kuumasta mimmistä tuli avovaimoni ja lapseni äiti.

2014:
fb 11
Reissu Nizzaan. Olin käynyt siellä kaverini kanssa vuotta aikaisemmin ja rakastanut aivan totaalisesti paikkaan. Nyt lähdin reissuun tyttöystäväni kanssa, josta oli tullut muutamaa kuukautta aikaisemmin avovaimoni.

2015:fb 12
Ehdittiin vuosi asua Helsingissä, kunnes muutettiin Espoon puolelle. Status ”opiskelija” ja siinä ohessa työpaikka Alkon myyjänä. Hienoa aikaa.

2017:
fb
Nykyinen profiilikuvani. Ikää kohta 28. Olen kasvanut aikuiseksi. Mulla on mahtava perhe, mahtavia ystäviä, mielenkiintoinen työ ja harrastuksia, joita rakastan.

Life is good. 🙂

Mainokset

2 thoughts on “Kymmenen vuoden profiilikuvahaaaste

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s